Stegt svinemørbrad med hvidkål og estragon

Stegt svinemørbrad med hvidkål og estragon

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

0,5 svinemørbrad
0,5 hvidkål
2 dl grønne bønner
2 dl hønsebouillon
maizena jævner
1 bdt estragon
olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Varm olivenolie på en pande og brun svinemørbraden stille og roligt, lad det stege i ca. 12 minutter, krydr med salt og peber. Tag kødet fra og hold det lunt. Snit hvidkålen fint og blancher den i kogende letsaltet vand i 2 minutter. Tag kålen fra og i det samme vand koges bønnerne i 3 minutter. Lad derefter vandet koge ind til ¼ del og jævn saucen. Smag til med salt og peber. Kom kål, bønner og plukket estragon tilbage i saucen, kog det igennem og server til skiver af kødet evt. med råstegte kartofler til.