Stegt svinekotelet med stuvet hvid- og blomkål

Stegt svinekotelet med stuvet hvid- og blomkål

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 svinekoteletter
0,25 hvidkål
0,5 blomkål
1 tsk spidskommen
2,5 dl piskefløde
1 spsk dijonsennep
olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Varm lidt olie på en pande og steg kødet 4 - 5 minutter. Krydr med salt og peber. Snit hvidkålen og pluk blomkålen i buketter. Kog begge dele i kogende letsaltet vand i 2 minutter. Kog piskefløde med sennep i 2 minutter. Tilsæt 1 dl af blanchervandet og kog det yderligere 2 minutter. Tilsæt spids- og blomkål. Kog det igennem og smag til med salt og peber. Server til kødet og pynt evt. med persille eller dild.