Stegt kylling med peberfrugt og chili

Forberedelses tid:
Antal:
2Forfatter:
Pernille BækgaardIngredienser:
• 0,5 kylling, stegt
• 1 rød peberfrugt
• 2 fed hvidløg
• 1 chili
• 2 dl hønsebouillon
• feta
• basilikum
• olivenolie
• salt og peber
Fremgangsmåde:
Kylling over to dage. Her har vi købt en hel kylling (på tilbud) stegt den og anvendt den over to dage i ugen. (kyllingen skal stege ca 40 minutter i en 200 grader varm ovn, men så er der også dejlig mad til to dage.)
Halver peberfrugten og fjern kernerne og de hvide lameller. Skær den i strimler og sauter stille og roligt i lidt varm olivenolie. Tilsæt hvidløg, chili og bouillon. Lad det simre 5 minutter. Smag til med salt og peber. Vend med fetaost og frisk basilikum.
Server henover stykker af den parterede kyllingen.