Stegt kylling med peberfrugt og chili

Stegt kylling med peberfrugt og chili

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

0,5 kylling, stegt
1 rød peberfrugt
2 fed hvidløg
1 chili
2 dl hønsebouillon
feta
basilikum
olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Kylling over to dage. Her har vi købt en hel kylling (på tilbud) stegt den og anvendt den over to dage i ugen. (kyllingen skal stege ca 40 minutter i en 200 grader varm ovn, men så er der også dejlig mad til to dage.)

Halver peberfrugten og fjern kernerne og de hvide lameller. Skær den i strimler og sauter stille og roligt i lidt varm olivenolie. Tilsæt hvidløg, chili og bouillon. Lad det simre 5 minutter. Smag til med salt og peber. Vend med fetaost og frisk basilikum.

Server henover stykker af den parterede kyllingen.