Stegt kylling med hvidløg og grønne bønner

Stegt kylling med hvidløg og grønne bønner

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 stk kylling, bryst
4 fed fint snittede hvidløg
0,5 lime, saft
200 g bønner
1 bdt, lille bredbladet persille
olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Varm lidt olivenolie på en pande og brun kyllingebrysterne på begge sider. Krydr med salt og peber. Når kyllingebrysterne har stegt 10 minutter, smørres de med fint hakkede hvidløg, der med en palet smørres på brysterne. Kom en 1/2 kop vand på panden og lad det simre i yderligere 5 minutter. Kog bønnerne i kogende letsaltet vand i 5 minutter. Hæld vandet fra og vend bønnerne med hakket persille, saft fra lime, salt og peber. Server til kyllingebrysterne evt med et godt brød eller ris til.