Stegt kalveschnitzel med agurkesalat og rabarberkompot

Stegt kalveschnitzel med agurkesalat og rabarberkompot

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 kalveschitzel
1 agurk
0,5 dl sukker
0,5 dl eddike
1 stk laurbær
5 peberkorn
4 stængler rabarber
50 g sukker
olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Snit agurken og drys salt henover med løs hånd. Læg agurkeskiverne på en sigte og læg et let pres henover. Lad det stå sådan i 20 minutter. Imens koges eddike med sukker, laurbær og peberkorn i 2 - 3 minutter. Lad det afkøle og sigt lagen, vend det med agurken. Snit rabarberne og kom dem i en gryde med sukker og 1 spsk vand. Kog dem ca 4 - 5 minutter. Lad rabarberkompotten afkøle. Varm olivenolie på en pande og steg kødet 4 - 5 minutter. Krydr med salt og peber. Server med agurkesalat og rabarberkompot.