Stegt kalvekød med ragout af gulerødder og porer og kartofler og bredbladet persille

Stegt kalvekød med ragout af gulerødder og porer og kartofler og bredbladet persille

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 kalvebøffer
4 gulerødder
6 kartofler, skrabede
1 stk laurbærblad
2,5 dl hønsebouillon
1 spsk smør
bredbladet persille
olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Varm lidt olivenolie på en pande og brun kødet på begge sider. Steg det yderligere 2 - 3 minutter på hver sider. Krydr med salt og peber. Tag kødet fra og lad det hvile lunt 5 minutter. Skær gulerødder og kartofler i ensartet stykker og kog dem i en gryde med laurbær og bouillon. Kog den ca 4 - 5 minutter eller indtil begge dele er møre. Rør smørret i og krydr med salt, peber og persille.