Stegt kalvehakkebøf med ragout af kartofler og porrer og kapers

Stegt kalvehakkebøf med ragout af kartofler og porrer og kapers

Forberedelses tid:

Antal:

2 personer

Ingredienser:

ca. 250 g hakket kalvekød
1 æg
2 bagekartoffel, tern
1-2 porrer
2 dl kalve eller hønsebouillon
kapers
1 bdt, lille hakket bredbladet persille
olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Rør kød med salt, peber og æg. Form kødet til to bøffer og steg dem på en varm pande med lidt olie. Steg dem ca 4 - 5 minutter på hver side. Varm lidt olie i en sauterpande og rist tern af kartofler indtil de bliver gyldne. Tilsæt porrer og bouillon. Lad det simre 5 minutter. Kom evt lidt ekstra bouillon ved. Tilsæt kapers og persille. Smag til med salt og peber og server til de gode bøffer.