Stegt hornfisk

Stegt hornfisk

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

dressing
3,5 dl syrnet fløde 9%
1 tsk koriander, stødt
0,5 tsk groft salt
friskkværnet peber
Salat
2 appelsiner, både
200 g fintsnittet hvidkål
1 æble
Stegt hornfisk
2,5 hornfisk, udbenede
1 spsk sennep, sød
2 spsk rugmel
0,25 tsk groft salt
25 g smør
Tilbehør
1 kg Kartofler

Fremgangsmåde:

Dressing: Smag syrnet fløde 9% til med koriander, salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 1/2 time. Salat: Fjern hinderne fra appelsinbådene. Læg hvidkål i et fladt fad og fordel herpå appelsin- og æblebåde. Hæld dressingen over salaten og stil den tildækket i køleskabet. Stegt hornfisk: Halver hornfiskene på tværs. Pensl kødsiden med sennep. Fold hornfiskene på tværs og luk dem med en kødnål. Vend dem i en blanding af rugmel og salt. Lad smørret gyldne i en pande og steg hornfiskene ca. 5 min. på hver side. Tip: I stedet for hornfisk kan anvendes sild.