Stegt havtaske med ragout af gulerødder og ingefær

Stegt havtaske med ragout af gulerødder og ingefær

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

8 havtaske, kæber
4 gulerødder
2 tsk ingefær, finthakket
5 dl fiskebouillon
1 spsk smør, koldt
1 bk, stor karse
olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Fjern evt. den lille blå hinde fra havtaskekæberne (eller spørg din fiskehandler med et smil om han vil gøre dette). Varm lidt olivenolie på en pande og steg fisken 3 - 4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Tag fisken fra og hold den lun. Kom gulerødderne på panden sammen med ingefær og bouillon. Lad det simre 10 minutter. Krydr med salt og peber. Rør det kolde smør i og til sidst, masser af frisk karse. Server den færdige ragout til den gode fisk, evt. med kogte ris eller et godt brød til.