Stegt flæsk med flødestuvede rødbeder

Stegt flæsk med flødestuvede rødbeder

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

7 skiver flæsk, letrøget
2 rødbeder
2 tsk dijon sennep
2 dl piskefløde
1 bdt bredbladet persille
salt og peber

Fremgangsmåde:

Læg skiver af flæsk på en rist og steg dem i en varm ovn, 200 grader 5 - 8 minutter. Når overfladen er gylden, vendes de og steges gyldne på den anden side. Tag dem ud og læg dem på et stykke køkkenrulle og drys med salt.

Skær rødbederne i tern og kog dem i en gryde med vand og lidt salt 4 - 5 minutter. Hæld næsten alt vandet fra (der skal bare være lidt tilbage i bunden) og tilsæt fløde rørt med sennep. Lad det simre 4 - 5 minutter. Tilsæt persille og smag til med salt og peber. Server til de sprøde skiver flæsk.