Stegt andebryst med spinat og spidskommen og chili

Stegt andebryst med spinat og spidskommen og chili

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

1 stk andebryst
2 fed hvidløg, fintsnittet
2 ansjoser
0,25 kg spinat
hvidløg
spidskommen
2 dl piskefløde
jalapeno
olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Varm andebrystet på en pande med lidt olivenolie, først med skindsiden nedad. Når skindsiden er gylden, vendes brystet og det krydres med salt og peber. Steg det i ca. 14 minutter ialt. Tag det fra panden og hold det lunt 5 minutter inden servering. Varm lidt ny olie på panden og rist hvidløg og ansjoser i 2 minutter. Tilsæt spinat, spidskommen og piskefløde. Lad det simre 5 minutter. Server til tynde skiver af kødet og server med Jalapenos chili til.