Stegt andebryst med spinat og spidskommen og chili

Forberedelses tid:
Antal:
2Forfatter:
Pernille BækgaardIngredienser:
• 1 stk andebryst
• 2 fed hvidløg, fintsnittet
• 2 ansjoser
• 0,25 kg spinat
• hvidløg
• spidskommen
• 2 dl piskefløde
• jalapeno
• olivenolie
• salt og peber
Fremgangsmåde:
Varm andebrystet på en pande med lidt olivenolie, først med skindsiden nedad. Når skindsiden er gylden, vendes brystet og det krydres med salt og peber. Steg det i ca. 14 minutter ialt. Tag det fra panden og hold det lunt 5 minutter inden servering. Varm lidt ny olie på panden og rist hvidløg og ansjoser i 2 minutter. Tilsæt spinat, spidskommen og piskefløde. Lad det simre 5 minutter. Server til tynde skiver af kødet og server med Jalapenos chili til.