Stegt andebryst med salat af peberfrugt og basilikum

Stegt andebryst med salat af peberfrugt og basilikum

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

1 andebryst
1 fintsnittet peberfrugt
1 skalotteløg
1 tsk kapers
salat
basilikum, frisk
Dressing
1 tsk dijonsennep
1 spsk sherryeddike
1 fintsnittet hvidløg
3 spsk olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Varm en pande og steg andebrystet med skindsiden nedad. Steg det stille og roligt så fedtet aftager lidt efter lidt. Når skindet er gyldent, vendes brystet og steges i 12 minutter. Tag andebrystet fra og lad det hvile lunt i 5 minutter inden det skæres i tynde skiver. Dressing: Rør sennep med salt, peber og eddike. Rør olivenolie i lidt efter lidt. Vend peberfrugten med skalotteløg, kapers, salat, basilikum og dressing. Server salaten til tynde skiver af andebrystet. Server med et godt brød til.