Stegt andebryst med ragout af kartofler og tomater

Stegt andebryst med ragout af kartofler og tomater

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

1 andebryst
2 bagekartoffel
2,5 fed hvidløg, fintsnittede
4 tomater
2 dl hønsebouillon
basilikum, frisk
salt og peber

Fremgangsmåde:

Varm en pande og steg andebrystet først med skindsiden ned af. Steg det stille og roligt indtil fedtet aftager. Krydr med salt og peber. Steg kødet 10 - 12 minutter i alt. Tag kødet fra panden og lad det hvile ca. 5 minutter inden udskæring. Skær kartoflerne i ensartede tern og rist dem i fedtet fra andebrystet. Når kartoflerne er gyldne tilsættes hvidløg, tomater og bouillon. Lad det simre 5 minutter. Smag til med salt og peber. Til sidst vendes retten med frisk basilikum. Server til tynde skiver af andebrystet.