Stegt andebryst med bønner og springløg

Forberedelses tid:
Antal:
2Forfatter:
Pernille BækgaardIngredienser:
• 1 andebryst
• 1 spsk soja
• 1 bdt forårsløg
• ingefær, frisk
• 100 g grønne bønner
• salat
• olivenolie
• salt og peber
Fremgangsmåde:
Snit andebrystet og steg det på en varm pande med skindsiden ned af. Gør dette stille og roligt, så smeltes lidt af fedtet fra og det bliver sprødt. Når skinnet er gyldnet hældes fedtet fra og andebrystet vendes. Krydr med soya, salt og peber. Steg andebrystet i alt ca 12 - 14 minutter (alt imens det vendes) og hvor rosa man ønsker kødet stegt. Lad det hvile lunt 5 minutter inden udskæring. Damp springløg, bønner og ingefær i en gryde med 1 kop vand. Læg låg på gryden og lad det dampe 5 minutter. Tag gryden fra varmen og vend med lidt snittet salat, olivenolie, salt og peber. Server til skiver af andebrystet.