Steak med tomatsalat og semi soltørrede tomater og rucolasalat og frisk parmesanost

Steak med tomatsalat og semi soltørrede tomater og rucolasalat og frisk parmesanost

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 steak, ribeye
4 kryddertomater
50 g semi soltørrede tomater
1 rødløg
1 bdt rucola salat
parmesan ost, frisk
1 citron, saft
olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Varm lidt olivenolie på en pande og steg kødet 3 - 4 minutter på hver side. Tag kødet fra og lad det hvile lunt i 5 minutter. Skær tomaterne i skiver eller kvarte og læg dem i en skål med semi soltørrede tomater, rødløg, rucola-salat, frisk reven parmesanost, saft fra citron og 1 spsk olivenolie. Vend det sammen og smag til med salt og peber. Server til det stegte kød.