Stærk glasnudelsalat

Stærk glasnudelsalat

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

50 g glasnudler
50 g tofu, i chililage
1 forårsløg
2,5 fed hvidløg
3 chili, rød
1 dl bladselleri
4 spsk soja
2 spsk lime, saft
4,5 cherry tomater
koriander, frisk

Fremgangsmåde:

Denne enkle salat med glasnudler eller tynde risnudler har vi lært at lave Chiang Mai Cookery School. Den er god at servere sammen med tre-fire småretter. • Sæt de valgte nudler blød koldt vand I 0- I 5 minutter Kom dem en sigte og hæld kogende vand over. Hæld nudlerne i en skål med koldt vand. • Skær tofu eller seitan i små tern. Snit forårsløget, pres hvidløgsfeddene. Fjern kernerne fra chilierne og hak dem fint. • Rør en dressing af soya, limesaft og 2 spsk vand. • Salaten kan tilberedes i god tid indtil dette punkt . Afdryp nudlerne lige før serveringen. Bland dem med alle de øvrige ingredienser • Arrangér salaten på et fad. Skær tomaterne i kvarte og hak den friske koriander Pynt med tomaterne og drys med koriander Tip Man kan lave salaten uden tofu eller seitan. Forårsløget kan erstattes af et par små thailandske skalotteløg eller finthakket rødløg. Mængden af chili må komme an på ens kærlighed til den brændende sag.