Sprøde hvidkålsfrikadeller

Sprøde hvidkålsfrikadeller

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

500 g hvidkål, kogt og hakket
4 kartofler, kogte, kolde
3 gulerødder, revet
1 løg
4 spsk selleri
1 fed hvidløg, presset
3 æg
4 tsk salt
2 tsk peber
1 tsk karry
7 spsk mel
4 spsk rasp

Fremgangsmåde:

Kålen optøes, sellerien rives og alle ingredienser æltes sammen. Formes som frikadeller og steges i margarine på en varm pande 10-15 min. Serveringsforslag: Frikadeller med råstegte kartofler eller kartofler i fad og årstidens grøntsager. Kartofler i fad: Fadet fyldes med vand tilsat 1 bouillonterning. Skær kartoflerne i skiver og læg dem ned i vandet, så kartoffelskiverne er dækkede. Sættes i ovnen ca. 20 min ved 200º.