Sprøde grøntsager med pasta

Sprøde grøntsager med pasta

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

500 g farfalle pasta, frisk
0,5 chili
1 løg
1 håndfuld bønner, friske
0,5 gul peber
10 champignon i skiver
5 cherry tomater
100 g flødeost med hvidløg og krydderurter
parmesan ost, revet

Fremgangsmåde:

Pastaen koges al dente, og sies. Chili og løg snittes fint,bønner og peberfrugt snittes knap så fint. Chili og løg svitses, bønner og peberfrugt tilsættes, svitses ca. 1 min. Pasta, champignoner og cherrytomater tilsættes. Flødeosten røres i og opløses. smag til med salt og peber, og server retten med friskrevet parmasanost og et godt italiensk brød. N.B. Det er vigtigt, at grøntsagerne kun lige er varme, de må ikke miste deres sprødhed, så brug høj varme og pas på tiden !