Sprød grana

Sprød grana

Forberedelses tid:

Antal:

1

Ingredienser:

150 g grana ost
15 g hvedemel
balsamico
2 dl olie
peber

Fremgangsmåde:

En Franciacorta spumante er egnet til en frisk entré. Vi har valgt en dejlig appetitvækker fra Po-dalen, lavet af grana ost. I gamle dage var det noget husmødrene gav børnene for at styrke deres knogler. I dag er det en lille raffineret forret.

Riv osten på den grove side af råkostjernet. Drys og bland forsigtigt melet i. Varm olien i en slip-let pande. Tag ca. en spsk. af osten, og steg den i den varme olie. Når osten bliver let brun og begynder at smelte, tages den op med en hulske og lægges på et fad til afkøling. Resten af osten steges på samme måde. Drys med friskkværnet sort peber og et par dråber eddike. Server som appetitvækker.