Spinatpakker

Spinatpakker

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

150 g spinat, optøet
35 g smør
4 spsk mel
3 dl mælk
4 pl butterdej
4 skiver, tykke hamburgerryg

Fremgangsmåde:

Lav en smørbolle af smeltet smør/margarine, tilsæt mel og rør godt. Mælken kommes i lidt ad gangen, kom evt. lidt mere mælk i og til sidst den optøede spinat. Spinatmassen skal være tyk. Butterdejspladerne rulles ud. På hver halvdel lægges en skive hamburryg, og spinatmassen kommes ovenpå. Fold dejen og pensl med lidt vand. Tryk kanterne sammen med en gaffel, rids eller prik i dejen, så dampen kan slippe ud. Bages i ovn ved 200º ca. 35 min. til spinatpakkerne er brune og sprøde. Serveringsforslag: Spinatpakker med en god grøn salat. En tomatsalat bestående af tomater og rå løg eller revne gulerødder vil også være fin til spinatpakkerne. I stedet for hakket spinat kan grønkål anvendes.