Spinat- og fiskefad

Spinat- og fiskefad

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

450 g spinat, hakket og blancheret
600 g fisk, fersk uden ben
150 g rejer
1 ds asparges
1 tsk sukker
Salt og peber
25 g margarine
2 spsk mel
1 dl mælk

Fremgangsmåde:

Spinaten optøes og drænes. Lægges ud i et smurt ildfast fad. Sukker og salt drysses på. Fisken lægges ovenpå. Tilbered sovs af væden fra aspargesene. Varm væden og rør en meljævning af mel og lidt vand. Tilsæt margarine og kom evt. lidt mere mælk/fløde i, sovsen skal være tyktflydende. Asparges og rejer lægges over fisken og sovsen hældes over. Bages i ovnen ca. 25 min. ved 200º.

Serveringsforslag: Fiskefad med kogte kartofler eller flûtes. Fiskefadet kan serveres som hovedret eller en ret til ta` selv bordet. Pynt med dild og citron. I stedet for hakket spinat kan helbladet spinat anvendes.