Spaghetti med kyllingelever og champignons

Spaghetti med kyllingelever og champignons

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

1 pk kyllingelever, frost
0,5 bk markchampignon
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
smør
salt og peber
---------------------
250 g spaghetti
rucola, frisk
parmesan ost

Fremgangsmåde:

Kyllingelever smager langt mere blidt og mildt end fx kalvelever, så mange, der ellers ikke er så glade for indmad, kan godt lide det. Kombinationen af svampe, lever og løg er helt klassisk, og hvis du har lyst, så skader det ikke at hælde en slat piskefløde over retten når leveren er brunet.

De optøede levere gåes efter for sener og hinder, deles i mindre stykker og duppes tørre med køkkenrulle. Snit løgene i smalle både eller hak dem groft. Hak hvidløget og del champignonerne i halve eller kvarte, alt efter størrelse. Smelt smørret på en god, stor pande og rist leverne sprøde på alle sider ved relativt høj varme. Skru lidt ned for blusset og tilsæt løg og hvidløg og champignons. Når de er gyldnet, kan der evt. tilsættes lidt væde (eller den syndige fløde). Krydr med salt og peber.

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen og vend den sammen med leverblandingen og en god håndfuld hele rucolablade eller frisk basilikum. Stil friskhøvlet parmesan på bordet.