Spaghetti med kylling og rucola og nødder

Spaghetti med kylling og rucola og nødder

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

250 g spaghetti
1 bk rucola salat
1 bk kylling, filet
1 dl nødder, blandede
0,5 dl olivenolie
1 fed hvidløg
salt og peber

Fremgangsmåde:

En virkelig nem pastaret, der sagtens kunne gå henog blive en livret! Og en god måde at få brugt den rucola som ligger i køleskabet og ikke er helt top-frisk! Lidt forskellige nødder har man vel altid på bunden af et glas inderst i køkkenskabet.

Sæt pastaen over at koge i saltet vand. Opvarm lidt af olie på en god pande og gennemsteg kyllingestykkerne til de er gyldne og sprøde. Giv dem salt og peber og tag dem op og hold dem varme.

Nødderne hakkes groft og ristes kort på panden sammen med hakket hvidløg. Tag det op. Kom resten af olien på panden og kom hurtigt den skyllde rucola på, den skal kun lige have 2 minutter til den netop er faldet sammen. Hæld vandet fra pastaen og vend den sammen med rucola og nøddeblanding.

Serveres sammen med kyllingestykkerne og masser af friskrevet parmesan!