Spaghetti med bacon og østershatte

Spaghetti med bacon og østershatte

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

200 g spaghetti
1 bk østershatte
5 skiver bacon
1,5 skalotteløg
1,5 dl piskefløde
0,5 squash
salt og peber
oregano, tørret
olivenolie
-------------------------
parmesan ost, revet

Fremgangsmåde:

Bacon, fløde og svampe udgør tilsammen denne kraftige sauce, som bare smager af mere. Det er jo ikke just nogen slankeret, men her i kulden har man altså brug for lidt ekstra til at varme sig på... Velbekomme

Klip baconen i mindre stykker og rens østerhattene og riv de største i mindre stykker. Hvis du bruger squash, så snit også den i mindre stykker. Hak løget. Opvarm lidt olie på en stor pande og steg løg, hvidløg, bacon (samt evt. squash) og østerhatte til de bliver gyldne. Tilsæt fløden og lad den koge op til konsistensen er passende, ca. 8 minutter. Smag til med salt, peber og rosmarin. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen og server den sammen med svampesaucen og en skål med friskrevet parmesan. Stil også peberkværnen på bordet.