Spaghetti med artiskokhjerter og rejer

Forberedelses tid:
Antal:
2Forfatter:
Birgitte OdgaardIngredienser:
Fremgangsmåde:
Jeg er helt vildt med artiskokhjerter. Og de passer så fint sammen med den sarte smag af rejer, så denne enkle pastaret kan jeg sagtens anbefale. Man kan købe artiskokhjerter på glas og i dåse, og hos mange grønthandlere kan man også få dem i løs vægt.
Opvarm en smule olie på en pande og sauter de pressede hvidløgsfed ganske kort. Tilsæt halverede cherrytomater og lad den stege i nogle minutter til de falder sammen.
Kom vin eller fond på panden og lad den koge næsten helt bort. Krydr med salt og peber og vend artiskokhjerter i kvarte og rejer i retten. Når de er gennemvarme er retten færdig.
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen og vend den sammen med rejesaucen. Server retten meget varm, gerne med friskrevet parmesan og lidt brød eller nogle gode oliven.