Soya-kalkun med ristede svampe og cashewnødder

Soya-kalkun med ristede svampe og cashewnødder

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 kalkun schnitzel
olie
soja
1 bk østershatte
0,5 dl cashewnødder
1,5 forårsløg
1 rød chili
2 dl jasminris
Sambal Oelek

Fremgangsmåde:

Del hver schnitzel i to eller tre på langs. Opvarm lidt olie i en wok eller på en stor pande og steg kødet fint gyldenbrunt. Tilsæt et par spsk soya og lad kødet optage det. Tag kødet op og hold det varmt. Snit østershattene i strimler og steg dem i wokken sammen med forårsløg og fintsnittet chili. Når svampene har taget farve, tilsættes lidt soya. Til allersidst tilsættes nødderne, som blot lige skal ristes. Blandingen serveres til kalkunkødet, sammen med jasminris, som er kogt efter anvisningen på emballagen. Byd fx lidt chilipasta (Sambal Oelek) til.