Små farsbrød på bål

Små farsbrød på bål

Forberedelses tid:

Antal:

6

Ingredienser:

fars
500 g hakket oksekød, magert
1 tsk groft salt
3 spsk zittauerløg
1 hvidløg, fed
1 æg
1,5 dl mælk
5 spsk rasp
150 g bacon, skiver
Tilbehør
Agurk
tomater
kartofler

Fremgangsmåde:

Fars: Rør det hakkede kød med salt i ca. 1 min. Kom løg, hvidløg og æg i. Rør mælken i lidt efter lidt og derefter raspen. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. 1/2 time. Del farsen i 6 portioner og klem hver portion fast om en pind, så farsen har form som en tyk "pølse". Sno baconskiverne omkring (sørg for det sidder godt fast). Steg farsbrødene over bålets gløder ca. 10 min., til farsen er gennemstegt og baconen gylden. Drej pindene langsomt under stegningen. Tip: De små farsbrød kan tilberedes i ovn. Læg dem (uden pinde) på en rist i bradepanden. Grill farsbrødene øverst i ovnen, ca. 3 min. på 4 sider (ca. 12 min. i alt).