Skinkeschnitzler med porrekartofler

Skinkeschnitzler med porrekartofler

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 skinke schnitzler af inderlår
10 g smør
salt og peber
Porrekartofler
4 kartofler
2 porrer
1 dl fløde 13%
1 dl letmælk
salt og peber
0,5 tsk timian, frisk
2 spsk persille
Tilbehør
brød

Fremgangsmåde:

1. Skræl kartoflerne og skær dem i terninger. 2. Kom kartofler, fløde og mælk i en tykbundet gryde og kog det i 10 minutter under låg, til kartoflerne er næsten møre. 3. Rens porrerne og skær dem i tynde skiver. Kom porrerne i gryden. Lad dem simre møre på 2-3 minutter sammen med kartoflerne. Smag til med salt, peber og timian. Pynt med hakket persille eller fintsnittet porretop. 4. Dup schnitzlerne tørre med køkkenrulle og krydr dem med peber. Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande ved kraftig varme. Brun hurtigt schnitzlerne på begge sider. Skru ned til middelvarme og steg dem færdige 1,5 - 2 minutter på hver side. Krydr med salt.