Skinkeschnitzler med grøntsagepasta

Skinkeschnitzler med grøntsagepasta

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 skinke schitzler
10 g smør
salt og peber
175 g båndpasta
250 g broccoli
2,5 forårsløg
3 tomater
6 soltørrede tomater
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
salt og peber
2,5 spsk basilikum, frisk
2 spsk persille

Fremgangsmåde:

1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. 2. Skær broccoli i små buketter, og kog dem ca. 5 minutter i letsaltet vand. Rens forårsløgene, og skær dem i lange skrå skiver. Skær tomaterne i store terninger. Klip eller skær de tørrede tomater i strimler. Pil og hak hvidløget. 3. Dup schnitzlerne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber. Lad smørret blive gyldent på en pande ved kraftig varme. Brun hurtigt schitzlerne på begge sider. Skru ned til middelvarme, og steg dem færdige, 1½-2 minutter på hver side. Krydr med salt. 4. Svits tørrede tomater, forårsløg, tomater og hvidløg 2 minutter i en gryde i olien. Krydr med salt og peber samt basilikum, hvis der bruges tørret basilikum. Lad det simre under låg 3-4 minutter. 5. Anret tomatblanding og broccoli på et fad sammen med afdryppet båndpasta, og pynt med friskhakket basilikum eller persille.