Skinkeschnitzler fra Umbrien

Skinkeschnitzler fra Umbrien

Forberedelses tid:

Antal:

ca. 5 personer

Ingredienser:

4 skinke schnitzler af inderlår
2 skiver spegeskinke
4 skiver mozzarella
4 salvieblade, friske
3 spsk rasp, fint
2 spsk hvedemel
salt og peber
2 spsk olivenolie
Stegte, marinerede grøntsager
800 g grøntsager
3 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
1 spsk vineddike
2 kviste timian, frisk
salt og peber
Tilbehør
200 g ciabattabrød

Fremgangsmåde:

1. Rens og skyl alle grøntsagerne og skær dem i passende mundrette stykker. Hak hvidløg groft. 2. Rør olie og vineddike sammen og tilsæt timian. Vend grøntsagerne heri. Kom dem i et ovnfast fad og “bag” dem i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter. Vend jævnligt grøntsagerne under stegningen. 3. Læg schnitzlerne i en plastpose og bank dem med den flade side af en kødhammer, til de er højst 1/2 cm tykke. Tag dem ud af plastposen. Dup dem tørre med køkkenrulle. Læg 1/2 skive skinke, en skive mozarellaost og salvie på den ene halvdel af schnitzlen. 4. Fold den anden halvdel af schnitzlen over og hold sammen med kødnåle. Vend schnitzlerne i melblandet rasp krydret med salt og peber. 5. Lad olien blive varm på en pande. Brun hurtigt schnitzlerne på begge sider. Dæmp til middelvarme og steg dem færdige i ca. 3 minutter på hver side.