Skinkemignon Tonnato

Skinkemignon Tonnato

Forberedelses tid:

Antal:

6

Ingredienser:

2 skinkemignoner
1 spsk olivenolie
1 dl vand
salt og peber
Tonnato
1 ds tun, i vand
1 dl ymer
3 spsk kapers
2 dråber tabasco
Pynt
citron, skiver
persille
Tilbehør:
brød
salat

Fremgangsmåde:

1. Dup skinkemignonerne med køkkenrulle, varm olien i en gryde ved god varme og brun skinkemignonerne på alle sider, 1-2 minutter i alt. Hæld vandet ved og drys med salt og peber. Skru ned til svag varme og lad mignonerne stege under låg i 10 minutter på hver side, i alt 20-25 minutter til centrumtemperaturen er 70 grader.

2. Lad kødet hvile i 15 minutter og stil det i køleskabet, til det skal anrettes.

3. Rør tonato sammen af tun, ymer og kapers og smag til med salt, peber og evt. tabasco.

4. Skær kødet i tynde skiver, som anrettes på et fad. Hæld dressingen over, så alle skiver er dækket og pynt med persille og citronskiver.

5. Stil retten i køleskabet, til den skal serveres.