Skinkemignon Saison

Skinkemignon Saison

Forberedelses tid:

Antal:

3

Ingredienser:

1 skinkemignon
10 g smør
salt og peber
1 spsk dijonsennep
0,25 l bouillon
1 kvist timian, frisk
0,5 dl piskefløde
salt og peber
Tilbehør
450 g grøntsager, dampede
600 g kogte kartofler

Fremgangsmåde:

1. Dup skinkemignonen tør med køkkenrulle. Lad fedtstoffet blive gyldent ved god varme og brun kødet 1-2 minutter på alle sider. 2. Krydr med salt og peber. Skru ned til svag varme, tilsæt dijonsennep, bouillon og timian og lad mignonen stege under låg i 10 minutter, vend den og steg yderligere 10 minutter. Bruges stegetermomter, skal centrumtemperaturen være 70 grader. 3. Tag skinkemignonen op, pak den ind i stanniol og lad den hvile i ca. 15 minutter. Fjern timiankvisten, tilsæt piskefløde og kog skyen godt igennem. Smag til med salt, peber og evt. ekstra dijonsennep. 4. Skær mignonen i tynde skiver.