Skinkemignon med flødeporrer

Forberedelses tid:
Antal:
4Forfatter:
YoumamiIngredienser:
Fremgangsmåde:
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Brun det hurtigt på alle sider sammen med løget - der er skåret i både - i fedtstof i en gryde, 1-2 minutter i alt.
1. Tilsæt Noilly Prat, bouillon og timian og steg i ca. 10 minutter på hver side - afhængig af kødets tykkelse. Samlet stegetid efter bruning er 20-25 minutter.
2. Kødet er færdigt, når centrumtemperaturen er 70 grader. Læg kødet på et fad, dæk det med stanniol og lad det hvile i ca. 15 minutter. Kødet skæres i tynde skiver ved servering.
3. Jævn saucen, smag den til med salt og si den over i en sauceskål lige inden serveringen.
4. Rens porrerne og skær dem i 1 cm tykke skiver. Kog dem med fedtstof og vand under hyppig omrøring i en flad gryde uden låg til næsten al væden er fordampet. Tilsæt piskefløden og kog igennem. Smag til med salt.