Skinkeculotte med porre og blomkål og purløgssauce

Skinkeculotte med porre og blomkål og purløgssauce

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

1 skinke culotte
1 blomkål
4 porrer
2 tsk dijonsennep
saucejævner
muskatnød, revet
purløg
salt og peber

Fremgangsmåde:

Krydr kødet med salt og peber. Sæt det på en rist i en varm ovn ved 250 grader i 5 minutter. Skru ned på 200 grader og steg den yderligere 15 minutter. Kog blomkål i en gryde med kogende let saltet vand 5 minutter. Tilsæt porrer der er rensede og skåret i ensartede stykker. Kog dem sammen med blomkålen i 3 - 4 minutter. Hæld ca 2 ½ dl af vandet fra de kogte grøntsager i en gryde og kog det igen. Pisk dijonsennep i og jævn saucen. Smag til med muskatnød, purløg, salt og peber. Server til tynde skiver af kødet og de gode grøntsager. NB: en skinkeculotte kan variere en del i størrelse, så vær opmærksom på, at tilberedningstiden skal tilpasses størrelsen.