Sesampaneret kyllingebryst med indisk kartoffelcurry

Sesampaneret kyllingebryst med indisk kartoffelcurry

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 stk kylling, bryst
1 æg
sesamfrø
salt og peber
4 bagekartoffel
2 tsk karryblanding, stærk
2 fed hvidløg
1 skalotteløg
1 dl ærter
olie
salt og peber
koriander, frisk

Fremgangsmåde:

Bagekartoflerne skrælles og snittes i tern. Opvarm olie i en sauterepande og rist skalotteløg, hvidløg og karryblanding til det dufter "brændt". Tilsæt kartoflerne og vend dem grundigt i blandingen. Tilsæt evt. lidt vand. Lad retten simre i ca. 20 min.eller til kartoflerne er møre. Tilsæt ærter få minutter inden serveringen. Pynt med frisk koriander. Bland sesamfrøene med salt og peber.Vend kyllingebrysterne, først i sammenpisket æg, dernæst sesamfrø og steg dem gyldne i olivenolie på en tefalpande, ca.- 15 minutter. Retten serveres fx med en kold sauce af yoghurt og revet agurk; det køler det stærke smagsindtryk af kartoffelretten.