Sauteret fennikel og gulerod med stegt svinekotelet

Sauteret fennikel og gulerod med stegt svinekotelet

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 svinekoteletter, med ben
1 fennikel
2 gulerødder
1 tomat
0,5 grøn peberfrugt
1 dl hvidvin
persille
smør
salt og peber
0,5 citron, skal
ris

Fremgangsmåde:

Rengør grøntsagerne og snit dem i ensartede stykker. Sauter dem i smør efter tilberedningstid, dvs først gulerødder, dernæst tilsættes fennikel og evt. peberfrugt og tilsidst tomat. Kom hvidvin på panden og lad den koge næsten helt bort. Krydr med salt og peber samt revet citronskal. Svinekoteletterne steges i smør på panden, de skal have ca. 18 minutter i alt, alt efter tykkelse. Drys med salt og peber. Koteletterne serveres sammen med de sauterede grøntsager. Er man meget sulten, kan man servere ris til retten.