Sauté skiver med pasta svampe og rucosalat

Forberedelses tid:
Antal:
2Forfatter:
Pernille BækgaardIngredienser:
• 250 g sauté skiver af svinefilet
• 2 gulerødder
• 1 persillerod
• 1,5 stængler blegselleri
• koriander, frisk
Marinade
• 1 fed hvidløg
• 1 spsk chilisauce, sød
• 2 spsk sojasauce
• 1 spsk olie
• salt og peber
Tilbehør
• 2 dl ris
Fremgangsmåde:
1. Varm 1 spsk olie i en gryde. Svits gulerødder og persillerod skåret i tern samt finthakket hvidløg. Tilsæt bouillon. Når det koger, tilsættes cous-cous. Sluk for varmen og lad det stå i ca. 5 minutter. Tilsæt bønner som har fået et kort opkog i letsaltet vand. Krydr med salt, peber og estragon.
2. Dup kødet tørt med køkkenrulle.
3. Krydr med peber. Steg kødet på en grillpande eller en alm. pande i 1 spsk olie. Brun først kødet 1 minut på hver side ved god varme. Skru ned til middel varme og steg 2-3 minutter på hver side. Krydr med salt. I stedet for estragon kan man bruge persille. Hvis der bliver cous-cous tilovers, kan den kolde rest bruges i en salat.