Sauté skiver med pasta svampe og rucosalat

Sauté skiver med pasta svampe og rucosalat

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

250 g sauté skiver af svinefilet
2 gulerødder
1 persillerod
1,5 stængler blegselleri
koriander, frisk
Marinade
1 fed hvidløg
1 spsk chilisauce, sød
2 spsk sojasauce
1 spsk olie
salt og peber
Tilbehør
2 dl ris

Fremgangsmåde:

1. Varm 1 spsk olie i en gryde. Svits gulerødder og persillerod skåret i tern samt finthakket hvidløg. Tilsæt bouillon. Når det koger, tilsættes cous-cous. Sluk for varmen og lad det stå i ca. 5 minutter. Tilsæt bønner som har fået et kort opkog i letsaltet vand. Krydr med salt, peber og estragon.

2. Dup kødet tørt med køkkenrulle.

3. Krydr med peber. Steg kødet på en grillpande eller en alm. pande i 1 spsk olie. Brun først kødet 1 minut på hver side ved god varme. Skru ned til middel varme og steg 2-3 minutter på hver side. Krydr med salt. I stedet for estragon kan man bruge persille. Hvis der bliver cous-cous tilovers, kan den kolde rest bruges i en salat.