Sandwich med rørt torskerogn og ovnfritter

Sandwich med rørt torskerogn og ovnfritter

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 store sandwichboller
1 ds torskerogn
0,75 dl yoghurt naturel
2 spsk kapers
1 fed hvidløg
salt og peber
citronsaft
------------------------
0,5 rødløg
salat
-----------------
2 bagekartoffel
olie
salt og peber
citronsaft

Fremgangsmåde:

Med sit tilbehør af sprøde kartoffelfritter bliver denne nemme og billige sandwich til et mættende måltid. Hvis du har et lager af forskellige grøntsager i køleskabet, kan du selvfølgelig også komme tomater, peberfrugt, bønnespirer eller andet i din sandwich. Skræl kartoflerne og snit dem i pommes frites-facon. Vend dem sammen med olie, salt og peber og bag dem i en 200 grader varm ovn i ca. 35 minutter, eller til de er møre og gyldne. Dryp evt. med citronsaft. Torskerognen moses med en gaffel og røres sammen med de nævnte ingredienser. Den må ikke være for lind. Rist sandwichbrødene på alle sider på brødristeren og læg dem sammen med rørt torskerogn, salat og tynde ringe af rødløg. Serveres lune sammen med kartoflerne. Hvis der er mere yoghurt tilbage, så rør det evt. med lidt citron, salt og peber og server til at dyppe kartoflerne i. Giv evt. kæmpekapers med stilk til.