Sandwich med rø get mørbrad og tomatsalat

Sandwich med rø get mørbrad og tomatsalat

Forberedelses tid:

Antal:

2 personer

Ingredienser:

4 skiver groft sandwichbrød
1 pk svinemørbrad, røget
1 forårsløg
3 spsk dijonnaise
salat
basilikum, frisk
soltørrede tomater
cornichoner
salt og peber
-------------------------
4 modne tomater
1 forårsløg
basilikum, frisk
olivenolie
balsamico eddike
salt og peber

Fremgangsmåde:

Dijonnaise er en slags sennepsmayonnaise som købes på glas, den står sammen med Dijonsennep på supermarkedets hylder. Den er et stort hit på madder og i sandwiches, og kan gøre noget godt for en ellers kedelig madpakke med hamburgerryg og agurk. Køb den. Hvis du ikke vil det, så brug lidt almindelig mayo og lidt stærk sennep i stedet for. Skær kødet i tynde skiver. Snit forårsløget og salaten og klip de soltørrede tomater i tynde strimler. Rist brødskiverne på begge sider og smør dem med Dijonnaise. Byg en sandwich med salat, løg, cornichoner, kød, tomater, hele basilikumblade og salt og peber. Lav en tomatsalat af de nævnte ingredienser og server den til sandwichene.