Saltning af bælgede peanuts

Saltning af bælgede peanuts

Forberedelses tid:

Antal:

1

Ingredienser:

1 portion peanuts
1 tsk-spsk salt
jordnøddeolie
2 fed hvidløg, knust

Fremgangsmåde:

Kom de bælgede peanuts i en køkkenskål. Dæk dem med kogende vand og tilsæt evt. hvidløg. Tilsæt også salt (afhængig af mængden) og dæk skålen med låg. Lad nødderne trække i 30 min. Hæld dem i en si og lad vandet dryppe af. Kom dem på et viskestykke og dæk med et andet viskestykke. Massér nødderne gennem klædet ved at køre rundt med flad hånd, til skallerne går af. Kom jordnøddeolie i en stegepande og kom et lag nødder i. Rist nødderne ved middelvarme, til de er gyldne. Tag dem op med hulske og læg dem på fedtsugende papir. Fortsæt med resten af nødderne. Drys evt med en anelse fint salt, men smag først på dem.