Salaten uden navn

Salaten uden navn

Forberedelses tid:

Antal:

10

Ingredienser:

300 g Kartofler
300 g knoldselleri i tern
250 g rejer
200 g grønne Oliven
200 g merian, bundt
150 g leverpølse
100 g trøffelolie
100 g Hvidvin
60 g spegepølse med hvidløg
3 salathoved
madeira
Olivenolie
Eddike
Salt og Peber

Fremgangsmåde:

Rejerne pilles. Olivenerne og Trøflerne koges i Madeira, de grønne Oliven deles i to og Stenene fjernes. Trøflerne skæres i Skiver. Sellerien skæres i fine firkantede Strimler, der lægges et øjeblik i kogende Vand. Hovedsalaten gøres i Stand, vaskes, og Hjerterne sættes hen. Kartoflerne koges i Damp, skrælles og skæres i Skiver. De overhældes, mens de endnu er varme, med Olien, Eddike og Hvidvin og krydres med Salt og Peber. Lad dem blive helt kolde i Marinaden. Kartoflerne, Rejerne, Sellerien, Trøflerne, de grønne Oliven, Spegepølsen, Halvdelen af Skinken skaaret i smaa Stykker og Salatbladene blandes godt med Kartoffelskiverne og smages til, hvis det er nødvendigt, med Salt, Peber, Olie og Eddike. I sidste øjeblik pyntes Salaten med Resten af Skinken skaaret i fine Strimler, Leverpolsen og Hjerterne af Salathovederne skaaret i fire.