Salat med stegt andebryst og bønner og rødløg

Salat med stegt andebryst og bønner og rødløg

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

1 stk andebryst
200 g grønne bønner
1 rødløg
salat
brød, skiver
Dressing:
2 tsk dijon sennep
1 spsk balsamico
2,5 spsk olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Brun andebrystet på en pande først med skindsiden nedad. Når det er gylden, vendes det og krydres med salt og peber. Steg det i en varm ovn, 200 grader i 12 - 14 minutter. Tag det ud og hold det lunt. Kog bønner i en gryde med kogende let saltet vand. Kog dem 4 - 5 minutter. Hæld vandet fra og kom dem i en skål med løg og frisk salat. Rør dressingen sammen. Først sennep og eddike dernæst røres olivenolie i lidt efter lidt. Smag til med salt og peber og vend med salaten. Krydr med salt og peber. Server til tynde skiver af andebrystet evt med et godt brød til.