Salat med rabarberkompot asparges og røget andebryst
Forberedelses tid:
Antal:
2
Forfatter:
Pernille Bækgaard
Ingredienser:
• 3 stængler rabarber
• 3 spsk sukker
• 1 tsk ingefær, frisk, revet
• 1 stk andebryst, røget
• salat
• 1 spsk olivenolie
• 0,5 spsk citronsaft
• 150 g grønne asparges
• 2 æg
• salt og peber
Fremgangsmåde:
1. Snit rabarberne og kom den i en rummelig gryde med sukker og 2 spsk. vand. Lad det koge op og tag gryden fra varmen, læg låg på gryden og lad det stå i 10 minutter. Kog æg og asparges. Skær andebrystet i fine skiver. Vend salaten med olivenolie, citron, salt og lidt peber. Anret salaten med asparges, skiver af andebryst og server med halveret kogte æg og rabarberkompot. Server med et godt brød til.