Salat af grønne bønner med bacon og emmenthaler

Salat af grønne bønner med bacon og emmenthaler

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

300 g grønne bønner, friske
0,5 krølsalat, rød
100 g emmentaler
8 bacon, skiver
0,5 salatløg
---------------------------
0,5 dl olivenolie
3 spsk hvidvins eddike
1 spsk dijon sennep
1 fed hvidløg, presset
salt og peber
----------------------
brød

Fremgangsmåde:

Steg baconen sprød og gylden på en god pande og læg skiverne på fedtsugende papir. Nip bønnerne og kog dem i saltet vand ca. 8 minutter. Lad dem køle let af. Vend bønnerne sammen med salatblade, små ostetern og ringe af salatløg. Pisk dressingen sammen og vend den sammen med salaten. Pynt med baconen. Server godt, sejt brød til og måske lidt hvidløgssmør.