Rullefisk

Rullefisk

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

4 stk rødspættefilet, friske
100 g flødeost naturel
0,5 bdt persille
1 tsk karry
salt og hvid peber
1 ds flåede tomater
1,5 stk porre
smør

Fremgangsmåde:

En ikke for stor tykbundet gryde smøres med smør, 1 dåse flåede tomater tømmes for væde og hældes ned i gryden, 1-2 porrer rensede og skåret i ca. 1 cm tykke skiver fordeles over tomaterne. Flødeost, karry og hakket persille røres sammen til en ensartet masse. Fiskene skylles og tørres og lægges med den pæne side nedad. Salt og hvid peber efter smag. Flødeost/karrymassen fordeles på fisken og denne rulles sammen fra hale-enden og lægges med den åbne side oven på tomat/porreblandingen i gryden. Småsimrer i ca. 20 min . Serveres som hovedret med løse ris eller som forret med flutes. God appetit Dejlig, let ret til sommeren; hurtig og enkel.