Rucolasalat med ristet bacon og brødcroutoner

Rucolasalat med ristet bacon og brødcroutoner

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

200 g bacon, røget, tern
4 skiver brød
2 fed fintsnittede hvidløg
2 bdt rucola salat
olivenolie
dressing
1 spsk dijon sennep
3,5 spsk sherry
6,5 spsk olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Varm lidt olie på en pande og rist først baconen til den bliver gylden. Når baconen er gylden, lægges den på fedtsugende papir. Skær brøddet i tern og varm lidt ny olie og rist brødet. Når croutonerne begynder at blive gyldne tilsættes hvidløg. Dressing: Rør sennep med eddike, salt og peber. Rør olien i lidt efter lidt. Vend dressingen med salaten og anret på fire tallerkner. Drys med bacon og de lune brødcroutoner.