Rosmarinbrød

Rosmarinbrød

Forberedelses tid:

Antal:

1

Ingredienser:

50 g gær
2 tsk salt
7 dl vand
1 spsk rosmarin
0,5 dl olivenolie
600 g mel

Fremgangsmåde:

1) Opløs gæren i vandet. 2) Tilsæt salt, olivenolie og mel lidt efter lidt. Dejen skal have konsistens som en lidt stiv havregrød. Hæver en times tid. 3) Slås ned med en slev og hældes i en bradepande - dejens højde ca. 1,5 cm til 2 cm. Efterhæver en halv times tid. 4) Dryppes med olivenolie (eller pensles forsigtigt). Drysses med groft salt og rosmarin. 5) Bages ved 250 grader i ca. 20-30 minutter. 6) Afkøles på en bagerist. Skæres i firkanter uden at skære helt i bund. Kan fryses. Servering: God til et glas vin