Ristet forel med tomat sauce med frisk basilikum og peberfrugter
Forberedelses tid:
Antal:
2
Forfatter:
Pernille Bækgaard
Ingredienser:
• 2 foreller, friske
• 1 fint løg
• 4 tomater
• 2 fed hvidløg
• 1 tsk sukker
• basilikum, frisk
• olivenolie
• salt og peber
Fremgangsmåde:
Varm lidt olie på en pande og brun fisken på begge sider. Læg den i en smurt ildfast fad, krydr med salt og peber og bag den i en varm ovn, 180 grader i 12 - 15 minutter, alt efter størrelse. Varm lidt olie i en gryde og rist løg indtil det bliver gyldent. Tilsæt tomater der er skåret i tern, hvidløg og sukker. Lad det simre i 2 minutter og kom en ½ kop vand ved. Lad det simre i yderligere 10 minutter, smag til med salt og peber og blend saucen. Varm den igen og tilsæt masser af frisk basilikum. Server til fisken evt med et godt brød.