Rispande med kylling og appelsin

Rispande med kylling og appelsin

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

250 g ris, parboiled
3 spsk olie
2 spsk karry
500 ml hønsebouillon
100 g cashewnødder
300 g kylling, bryst
300 g gulerødder
2 stk appelsin
salt
peber
100 g ærter, frost

Fremgangsmåde:

Kom 1 spsk. olie i en gryde og varme det op. Tilsæt ris. Rør karryen i. Tilsæt hønseboullion og lad det små simre i ca 20 min.

Si resten af væden fra og lad risen afkøle. Rør af og til i risen.

Rist nødderne kort på en tør pande. Kyllingekødet skæres i strimler. Skræl og rens gulerødderne, snit dem i små - tynde stave, som kommes i kogende - letsaltet vand i ca. 2 min. og derefter over i kold vand. Lad dem nu dryppe af.

Skær appelsinerne i fileter - opfang så megen af saften som muligt. Kom 2 spsk. olie i en stor gryde og varm op. Steg kødet kraftigt deri, krydr med salt og peber. Tilsæt ærter og varm det op. Bland de afkølede ris med nødder, appelsin-filet og saft, gulerødder, sammen med ærter og kødet. Smag evt. til med salt og peber.