Risotto med friske kinarejer

Risotto med friske kinarejer

Forberedelses tid:

Antal:

4 personer

Ingredienser:

12 stk kinarejer
ca 350 g risotto ris
3 fintsnittede skalotteløg
3 dl hvidvin, tør
ca 6 dl fiske eller grøntsagsbouillon
estragon, frisk
olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Pil skallen ef rejerne og med en lille kniv skæres et snit langs med rejen. Fjern evt. den lille sorte tarm. Varm olivenolie i en tykbundet gryde og rist ris og skalotteløg i 2 minutter. Tilsæt hvidvin og kog det igennem. “Mæt” risene lidt efter lidt med den kogende bouillon, alt i mens der røres i gryden. Når risene er møre tilsættes rejerne i risottoen. Smag til med salt og peber. Når rejerne er gennemvarme vendes retten med hakket estragon og serveres rygene varm.